Kapcsolat

Tel:  +36-52/557-823
Fax: +36-52/557-824                                                                                 Mobil: +36-20/534-7592
E-mail: badogos@netform.hu

Üzem nyitvatartás:
Hétfő:          7.00 - 16.00
Kedd:          7.00 - 16.00
Szerda:       7.00 - 16.00
Csütörtök:   7.00 - 16.00
Péntek:       7.00 - 16.00
Szombat:    Zárva
Vasárnap:   Zárva

Mintabolt nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig:    7.00 - 16.00 
                            
Szombat:  Zárva

Vasárnap: Zárva

Garancia

Horganyzott, alumínium és színes termékek szállítási és tárolási előírásai

    Termékeinkre tíz év garanciát vállalunk, az alábbi feltételeknek megfelelően.

1. A lemezek és egyéb termékek egymáson csúsztatása tilos, a bevonat megsértésének veszélye miatt.                                          A lemezek mozgatását arányosan elegendő személy végezheti.

2. A lemezek felületének színe csak állandó környezeti feltételek esetén nem változik meg. Nedvesség hatására                               (csapadék, vagy pára), illetve egymásra fektetett felületeken fehér rozsda alakulhat ki.

3. A szerelés megkezdéséig a horganyzott és festett termékeket óvni kell a nedvességtől!

4. Amennyiben a szállítás vagy raktározás során nedvesség éri a termékeket, meg kell azokat szárítani, majd ezt követően                megfelelő alátétfák alkalmazásával úgy kell átrakodni, hogy ezzel a lemezek közötti szabad levegőáramlást biztosítsuk.

5. Védőfóliával ellátott lemezek esetén felszerelés után a védőfóliát azonnal el kell távolítani. Felszerelésig a közvetlen                      napfénytől, sugárzó hőtől védeni kell a lemezeket.

6. A lemez méretre szabása csak az erre a célra alkalmas szerszámokkal (pl. kézi lemezolló, folyamatos lyukasztó,                      rezgőolló)  engedélyezett.

   Hőt és/vagy forgácsokat képező szerszám, például sarokcsiszoló nem megengedett, a használata során keletkező hő                  megégeti a lemez felületét, a szóródó forgácsok beleégnek a festékbevonatba, mely következtében korrózió léphet fel.

   Vágást követően a lemezfelületet ellenőrizni kell, hogy ne maradjon forgácsdarab a felületen. Esetleges sérüléseket                       a lemez színével azonos javító festékkel lehet kijavítani.

7. Trapézlemez rögzítéséhez csak nyomatékhatárolós csavarbehajtót szabad használni. A kötőelem megfelelő hosszúságú, EPDM tömítéssel ellátott önmetsző csavar lehet, a lemezeket egymáshoz ugyanilyen fűzőcsavarral (4,8x20) kell rögzíteni.

 

A fenti szabályok be nem tartása, az ebből eredő sérülés, károsodás a Vevő felelőssége, az Eladót mentesíti garanciális kötelezettségei alól.